Barion Pixel
top of page

Podcast-ek

dzsungelhar.png

RadioCafe - Dzsungelharcos - podcast

Rétalji Igor műsora

A Dzsungelharc közép- és kisvállalkozásokkal foglalkozó műsor. A beszélgetésekben a magyar gazdaság legedzettebb harcosai mondják el, hogyan lehet jól céget építeni, az mitől marad fenn, és mitől működik. Személyes ambíciók, hivatások, piaci harc és egyedi megoldások – ez az, amit meg akarunk mutatni. A vendégek vállalkozók, elsősorban tulajdonosok, akik a lehetőségeket megragadva, a piaci rést látva, vagy éppen egy adott helyzethez alkalmazkodva, azt tudomásul véve saját erejükkel, tudásukkal és lendületükkel hozták létre, működtetik, fejlesztik cégüket, vagy cégcsoportjukat. Lehet, hogy tanulni is érdemes tőlük, de a történetük mindenképpen érdekes.

 

#radiocafe #dzsungelharcos #podcast #tkacsikmarta #patikakert #tkacsik "

"Sokat eszünk, és mégis éhezünk"

https://open.spotify.com/episode/5uPe82TcA2UDwnro0jAlPX

384761862_648139690638735_6118267905949466154_n.jpg

Kösz, jól - a HVG wellbeing podcastja

Bánhalmi Kata műsora

Mi az a mikrobiom és mi a kapcsolata az egészségünkkel? Miért kell ezzel foglalkozni? Miért jó ötlet a koplalás és miért kulcsélelmiszer a nyers zöldség? Legyen-e dietetikusunk?

 

Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal és Dr. Tkacsik Márta elméleti matematikussal, a Patikakert Ökogazdaság alapítójával.
Wellbeing podcastunk első epizódjában a tuda
tos táplálkozás felé indultunk el, a második részben pedig a legapróbb, élő részletekig megyünk le: a mikrobiomhoz, azaz a bennünk, illetve velünk együtt élő élőlényekhez és a velük ápolt kapcsolatunkhoz.

 

De hogyan működik ez az egész? Miben hasonlítunk mi magunk is egy virágoskerthez, és miért fontos, hogy közel legyünk a természethez? Hogyan hat ki a bélrendszerünk az egész szervezetünkre és miért lehet kulcs a nyers zöldség, vagy akár a koplalás az egészségünkhöz? Bánhalmi Kata ezekről a kérdésekről beszélgetett Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal és Dr. Tkacsik Márta elméleti matematikussal, a Patikakert Ökogazdaság alapítójával.

 

#hvg #koszjol #podcast #tkacsikmarta #patikakert #tkacsik "

Kösz, jól: "A baktériumainkat etetjük és ők etetnek minket"

https://spotify.link/eQ9be9SOsDb

334066222_1230653447553609_2090308900799920150_n.jpg

Re-Business Podcast

Veronika Pistyur műsora

"Örülnék, ha nem ünnepelnénk már a Nő-napot. Az azt is jelentené, hogy nem lenne szükség reflektorfénybe állítani egyenlőtlenségeket, aránytalanságokat, el nem ismert teljesítményeket. Igazán szerencsésnek kell lenni ma még mindig ahhoz, hogy valaki megkapja mindazt a támogatást, bíztatást, ami erős önbecsüléshez vezethet. Ezért is fontos, hogy sok olyan példát lássunk magunk körül - ne csak felszínesen -, akik azt mutatják meg, mennyire színes utakon lehet végül a cél közelébe érni és egyensúlyt, elégedettséget találni. A Re-Businessben is sok nőkhöz kapcsolódó üzleti történetet mutatunk meg. Nehéz választani az eddigi 40 epizódból, de ha három emlékezetes női portrét ajánlhatnék ma önbizalom-erősítésként, ezek lennének azok." 


#betone #podcast #rebusiness #nők #nőnap #üzlet #önbecsülés #támogatás #pistyurveronika #podcast #tkacsikmarta #patikakert #tkacsik "

Patikakert Tkacsik Márta : Hogyan kell kiszállni?

https://link.betone.hu/x32J8nWj

m-rti-1.jpg

Igenek és Nemek Podcast

Kenyeres András műsora

"dr. Tkacsik Márta, elméleti matematikus és biogazda volt a vendégem, pontosabban én jártam nála a csodálatos Patikakertben a Budai hegységben. Gyertek egy remek gondolati utazásra ebbe az igen izgalmas életbe, amely Királyhelmecen indul és végül  a mában, az egészséges táplálkozás világába torkollik. Márti eddigi élete és hozzáállása a dolgokhoz példaértékű, izgalmas és nem kicsit ragályos, ezzel viszont érdemes "megfertőződni"!
 

#igenekesnemekpodcast #igenekesnemek #podcast #tkacsikmarta #patikakert #kenyeresandras #kenyeres #tkacsik "

https://www.igenekesnemek.com/podcast-epizoacutedok/38-dr-tkacsik-marta-elmeleti-matematikus-es-biogazda

bottom of page