Barion Pixel
top of page

Patikakert Termékek
Kézzel szedett, kizárólagosan saját, minősített ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsökből készült,
antioxidánsokat tartalmazó, funkcionális élelmiszerek.

Froot Ritual

AZ ANTIOXIDÁNS ÉS VITAMIN BOMBA, A GYULLADÁSOK CSÖKKENTÉSÉÉRT

A Froot Ritual egy gyümölcsesszencia, ami tiszta és természetes összetevőivel támogatja a szervezetet. Kiemelt alkotóeleme a fekete berkenye és a fekete málna. A gyümölcsökben megtalálható értékes anyagok, mint az antioxidánsok, polifenolok és ezen belül az antocianidok, valamint a vitaminok segítik felvenni a harcot a stressz, az oxidatív folyamatok, a gyulladások, továbbá az öregedés hatásaival, így javítják a közérzetünket, támogatják a szervezetünk védekező képességét.

A fito-nutriensek és a polifenolok mellett még az alábbi vitaminokat, makro- és mikroelemeket tartalmazza a termék: A-, B2 (Riboflavin), B5 (Pantoténsav), B6 (Piridoxin) -, B7 (Biotin), C-,E-, K-, P–vitamin, Alfa- és Béta–karotin, Folsav, Cink, Kalcium, Kálium, Magnézium, Mangán, Nátrium, Vas, Zeaxantin.

FŐ ELŐNYÖK:

Froot Ritual Natur természetes összetevőivel pozitív hatást gyakorol a belső gyulladásokra, az oxidatív folyamatokra. 

A gyümölcsök jótékony hatásai:

 • gyulladáscsökkentő

 • antioxidáns hatás

 • Immunrendszer támogatás

 • öregedésgátlás

 • könnyed és természetes felszívódás

 

A Froot Ritual termékek a Patikakert Polifenol Active termékeinek továbbfejlesztett, új generációs változata, még több hatóanyaggal, natúr változatban is.

Pkert_web145.jpg
Patikakert100.jpg

Super Froot

A ROSTOKKAL DÚSÍTOTT FROOT RITUAL, AZ EGÉSZSÉGES MIKROBIOMÉRT AZ ANTIOXIDÁNS ÉS VITAMIN BOMBA, A GYULLADÁSOK CSÖKKENTÉSÉÉRT

A SUPERFROOT egy kiemelkedően magas tápanyag- és rosttartalmú aszaltgyümölcs-lapka, mely a természet ajándékaival segíti a szervezetünk egészséges működését és a stressz elleni harcot.

Kiszerelésének köszönhetően szedése bármilyen életmódba könnyedén beilleszthető: a visszazárható tasak elfér táskában, az autó kesztyűtartójában, a gyerekek tízórais csomagjában. Ezenfelül a gyümölcslapok nem igényelnek szivárgásmentes vagy hűtött tárolást.

A gyümölcsökben megtalálható értékes anyagok (vitaminok, antioxidánsok, polifenolok és ezen belül az antocianidok) segítik felvenni a harcot a stressz, az oxidatív folyamatok, a gyulladások, továbbá az öregedés hatásaival, így javítják a közérzetünket, támogatják a szervezetünk védekezőképességét. A hozzáadott rostos almapüré további pozitív hatással van a mikrobiom (bélflóra) egészséges működésére. 

A fito-nutriensek és a polifenolok mellett még az alábbi vitaminokat, makro- és mikroelemeket tartalmazza a termék: A-, B2 (Riboflavin), B5 (Pantoténsav), B6 (Piridoxin) -, B7 (Biotin), C-,E-, K-, P–vitamin, Alfa- és Béta–karotin, Folsav, Cink, Kalcium, Kálium, Magnézium, Mangán, Nátrium, Vas, Zeaxantin.

FŐ ELŐNYÖK:

 

A Super Froot Apple Fiber természetes összetevőivel pozitív hatást gyakorol a belső gyulladásokra, az oxidatív folyamatokra és a bélflórára.

A gyümölcsök jótékony hatásai:

 • gyulladáscsökkentő

 • antioxidáns hatás

 • Immunrendszer támogatás

 • öregedésgátlás

 • könnyed és természetes felszívódás

 • a hozzáadott természetes rostok mikrobiomra gyakorolt pozitív hatása

 • egyszerű, kényelmes szedés

BIO Cider Froot VinegART 

A finom tisztító ital a zsírcsökkentésért 

MINDEN ÉTKEZÉS ELŐTT 1 EVŐKANÁLLAL EBBŐL A KÜLÖNLEGES ÉS EGÉSZSÉGES FINOMSÁGBÓL!

 

A BIO Cider Froot VinegArt a nemzetközi piacon is egyedülálló párosítás: a minősített BIO almaecetben érlelt bogyós gyümölcs, ami ötvözi az almaecet jótékony élettani hatásait a fekete bogyósok antioxidáns és gyulladásgátló hatásával! 

Az ecet vércukorszintre gyakorolt hatása talán a leginkább kutatott terület, mind több tanulmányban vizsgálják az ecet lehetséges jótékony szerepét a 2-es típusú diabéteszben. A vizsgálati eredmények az étkezés előtt vagy közben elfogyasztott kis mennyiségű (kb.1 evőkanálnyi) biológiai ecet csökkenti a postprandiális (étkezést követő) vércukorszintet, ugyanis  az ecetben található egyik fő összetevő, az ecetsav gátolja a cukorbontó enzimek működését, elősegítheti az izmok glükóz felvételét, valamint lassíthatja a gyomor ürülését. 

 

Az ecet anti-glikémiás hatásai fokozzák az inzulinérzékenységet, tehát inzulenrizesztencia esetén is ajánlott az étkezések előtti, vízzel higított fogyasztása.

 

A zsírbontó, és enyhe étvágycsökkentő hatása miatt a túlsúly kezelésében is hatékonyan használható.

DSC_0195.jpg

Szív-érrendszeri hatások területén szintén reményteliek a kutatási eredmények. Heti legalább 5-6 vagy annál több alkalommal fogyasztott olaj- és ecet alapú saláta dresszing csökkentette az iszkémiás szívbetegség (az izomzat nem jut a megfelelő működéshez szükséges oxigénhez és tápanyaghoz) rizikóját.

 

A jó minőségű, élő ecet nagyban javítja a reflux és a gyomorégés tüneteit, érdemes rendszeresen fogyasztani.

 

Enyhíti az ízületi gyulladást, az ízületi merevséget és a köszvényt.

Az ecet gyógyszerként használva enyhítheti a különböző eredetű fájdalmakat, például a migrént és a fejfájást.

 

Antibakteriális, sőt antifungális hatása is régóta ismert: a keleti és népi orvoslás a természetes ecetet több ezer éve használja, bár a kutatások újabban váltak nagyon aktuálissá, mivel az antibiotikum-rezisztencia egyre több komoly gondot okoz a világban. Eredménnyel zárultak azok a kutatások, amelyek specifikus baktériumok túlszaporodása esetében vizsgálták az ecet jótékony hatásait, ilyenek pl. az E. coli, Staphylococcus aureus és a Candida albicans.

 

Az ecetben heteken át áztatott fekete bogyós gyümölcsökben megtalálható értékes anyagok, mint az antioxidánsok, polifenolok és ezen belül az antocianidok, valamint a vitaminok segítik felvenni a harcot az oxidatív folyamatok, a gyulladások, továbbá az öregedés hatásaival szemben. 

A bogyósok hatóanyagainak védelmét az ecet savas közege biztosítja.

 

FŐ ELŐNYÖK:

A BIO Cider Froot VinegArt természetes összetevőivel pozitív hatást gyakorol a belső gyulladásokra, az oxidatív folyamatokra. 

A minőségi biológiai ecet, és a benne áztatott gyümölcsök jótékony hatásai:

 • vércukorszint csökkentés

 • túlsúly csökkentés

 • antibakteriális és antifungális hatás

 • gyulladáscsökkentés

 • antioxidáns hatás

 • reflux és gyomorégés tünetek csökkentése

 • immunrendszer támogatás

bottom of page